Women in Sales brult voor de Oranje Leeuwinnen!

Women in Sales brult voor de Oranje Leeuwinnen!
4 augustus 2017 Daniel Verboeket

Donderdagavond hebben de Oranje voetbal dames zich geplaatst voor de finale van het EK en ook Women in Sales gaan de leeuwinnen toejuichen! Al jaren wordt de neus opgehaald bij de KNVB voor vrouwenvoetbal in Nederland en ondanks alle flauwe grappen en tegenwerkingen staat het Oranjeteam op het punt om historie te schrijven door mogelijk Europees Kampioen voetbal te worden! Eat your heart out heren! 

Bij Women in Sales houden we van kampioenen en daarom bemiddelen we er ook in. Wij zijn zo druk met alle lopende aanvragen dat we al weken zelf niets meer aan sales doen en nog komen de aanvragen bijna dagelijks binnen. Wij nemen dus ook te weinig tijd om te delen wat ons bezighoudt, maar de finale van het vrouwenvoetbal kunnen we echt niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan.

Het moet toch heel inspirerend voor iedereen zijn dat een ploeg die vooraf geen kans werd toegedicht alle criticasters de mond snoert door de finale van het EK te halen. Zo blijkt maar weer dat het collectief altijd wint van het individu en met focus en teamwork je boven jezelf uit kunt stijgen. Het lijken wel wijze lessen voor mensen in de sales!

 Wij hopen vooral dat het jonge meiden inspireert om ook te gaan voetballen of te sporten en je dromen na te jagen. Onze leeuwinnen laten zien dat alles kan als je er maar in gelooft en je hart en ziel erin legt. En daar sluiten wij graag bij aan vanuit Women in Sales. Fijn weekend en hup Holland hup!