Winnaressen Women in Sales Awards gekroond

Winnaressen Women in Sales Awards gekroond
oktober 8, 2018 elles

Winnaressen Women in Sales Awards gekroond

Op 3 oktober 2018 vonden de eerste Nederlandse Women in Sales Awards plaats in Amsterdam. Het doel van dit event was om diversiteit op een positieve manier bespreekbaar te maken en om de bewustwording te creëren bij het Nederlandse bedrijfsleven. En dit doel is ruimschoots bereikt!

De kracht van vooruitgang en succes zit in het samenbrengen van verschillen karakters op basis van gelijkwaardigheid. Daar heb je een mind-change voor nodig. Op het gebied van mind-change sloeg Mo Gawdat, de auteur van De Logica van Geluk, founder van de One Billion Happy foundation en former CBO van Google X, de spijker volledig op zijn kop. Woensdag avond deelde hij voor het eerst zijn perspectief op vrouwen, diversiteit en gelijkheid op de arbeidsmarkt, met staande ovatie als resultaat. Zijn belangrijkste boodschap was: “Er is wel degelijk een verschil tussen mannen en vrouwen, dit verschil moeten we omarmen. Immers: You + you = we.”

Er zijn op woensdag avond 4 winnaressen gekroond. Marlies Tempelaar, Sales Manager bij AFAS, heeft de Award voor Aanstormend Talent gewonnen.

Marijke van der Zeeuw, werkzaam bij In ’t Veld Groep, is benoemd tot Accountmanager van het jaar.

Anne van ’t Hoog, werkzaam bij Grand Hotel Karel V, Sales Manager van het jaar.

En Sharita Boon, Commercieel directeur bij de Persgroep Employment Solutions, is uitgeroepen tot Sales Director van het jaar.

Een ander hoogtepunt van de avond was de presentatie van Dorothy Grandia, Faculteitsmember van de Erasmus Universiteit en expert op het gebied van diversiteit en de carrièreontwikkeling van vrouwen. Met de wetenschap achter haar bracht zij het publiek kennis bij over het belang van meer vrouwen in de zakenwereld, en dan vooral aan de top.

De Women in Sales Awards zijn georganiseerd door Women in Sales BV, een full service recruitment bureau uit Amsterdam met als doel het vergroten van diversiteit binnen het bedrijfsleven. Women in Sales is het enige bureau ter wereld dat zich volledig richt op vrouwen binnen het Sales vak. Women in Sales werkt onder andere voor KPN, de Persgroep, Nuon, Royal Vaassen, ITW, NVIDIA, Samsung SDS en veel andere. Women in Sales is inmiddels al verantwoordelijk voor meer dan 650 vrouwelijke plaatsingen.