Women in Sales: uw partner in Sales Werving & Selectie

Er zitten verschillende voordelen verbonden aan het inzetten van Women in Sales voor uw Sales Werving & Selectie. Denk aan:

 • Hulp bij het opstellen van het functieprofiel:

  Voor het bereiken van de ideale kandidaat is het opstellen van het juiste functieprofiel een grote stap in de goede richting.

 • Tijdsbesparing:

  De tijd die u normaal gesproken kwijt bent aan vacatures opstellen, brieven doorlezen en gesprekken afnemen, kunt u nu aan belangrijker zaken besteden.

 • Gemak:

  Onze expertise in het werven en selecteren van de juiste kandidaat maakt het sollicitatieproces voor u zo makkelijk mogelijk. Het voorwerk is immers al gedaan.

 • Groot bereik:

  Ons bestand bestaat uit meer dan 15.000 vrouwelijke sales professionals. Daarnaast kunnen er sales professionals aangedragen worden via het ReferHER Program. Ons bereik is groot, ook voor u.

We need women at all levels, including the top. To change the dynamic, reshape the conversation, to make sure women’s voices are heard and heeded. Not overlooked and ignored.
– Sheryl Sandberg

Sales Werving & Selectie door Women in Sales

Het vinden van de juiste professionals voor uw afdeling kost vaak veel tijd. Een betere oplossing is het inzetten van een werving- en selectiebureau zoals Women in Sales. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van vrouwelijke sales professionals.

Andere redenen om te kiezen voor werving en selectie zijn:

 • Onvoldoende tijd, middelen en focus
 • Onze expertise in het zoeken van vrouwelijke professionals
 • Geen achtergrond- en referentiechecks nodig
 • Sollicitanten hoeven niet door u afgewezen te worden
 • Breed aanbod aan geschikte kandidaten

Op basis van uw wensen en behoeftes zoeken wij een geschikte match. U hoeft de kandidaten enkel uit te nodigen voor een gesprek en beslist welke kandidaat het beste bij uw behoeftes en organisatie past.

Werkwijze Women in Sales

Ieder traject start met een persoonlijk intakegesprek. We bespreken uw wensen en organisatiecultuur en zoeken met die kennis vervolgens naar de juiste professional voor uw organisatie. Voor ieder bedrijf hebben wij een uniek werving- en selectietraject, we geloven namelijk niet dat er zoiets bestaat als ‘one size fits all’. Door middel van assessments kijken we wie er het beste past bij uw wensen en organisatiecultuur. Deze kandidaten stellen we vervolgens aan u voor.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.