Women in Sales ReferHER Program

Women in Sales beschikt over de beste professionals op het gebied van sales. Met een netwerk van ruim 15.000 vrouwelijke professionals vinden we altijd de meest geschikte kandidaat voor onze klanten. Door middel van onze DevelopHER Academy weten we ook wat we in huis hebben. Maar we weten ook dat we nog niet álle vrouwelijke sales professionals in ons bestand hebben staan. Daarom zijn wij van start gegaan met het ReferHER Program. En daar kunnen we uw hulp bij gebruiken.

Snel aanmelden

Kent u een vrouwelijke sales professional die aan de profieleisen van één van onze vacatures voldoet? En denkt u bovendien dat diegene goed past bij het netwerk professionals van Women in Sales? Laat haar en uw gegevens hier achter en we nemen contact met u op.

  • Gegevens vriend

  • Mijn gegevens

Uit een groot onderzoek blijkt dat bedrijven met zowel mannen als vrouwen in leidinggevende functies 15 procent meer winst maken – RTL Z

ReferHer en wordt beloond

Om nog meer vrouwelijke professionals te kunnen bereiken, willen we gebruikmaken van het netwerk van onze huidige professionals. En dat van u. Is er toevallig een vrouwelijke (young) professional in uw omgeving die op zoek is naar een uitdagende salesfunctie? Of doet een van onze vacatures u aan iemand denken? Geef haar op via ons ReferHer Program. Bemiddelen wij haar op succesvolle wijze, dan ontvangt u een goede bonus!

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten over het ReferHer Program?

Wilt u weten wie er in aanmerking komt voor ons ReferHer Program? Of wilt u meer informatie over de bonusregeling? Neem contact met ons op.