Over ons

Over Women in Sales

We need diversity of thought in the world to face the new challenges – Tim Berners-Lee

Women in Sales en diversiteit

Slechts één op de tien accountmanagers in de business-to-business markt is vrouw, terwijl uit onderzoek blijkt dat juist vrouwen goed kunnen verkopen, en gemengde teams veel beter presteren. Vrouwen hebben een groter inlevingsvermogen en kunnen zich dan ook beter in de klant verplaatsen.

Het is onze prioriteit om een bijdrage te leveren aan iedere diverse salesafdeling en wij richten ons daarom specifiek op vrouwelijke sales professionals. Wij geloven in de kracht van vrouwelijke sales talenten die het verschil kunnen maken. Ook voor u!

Kandidaten

Companies

Jobs

Vacatures

Ontwikkelen van talent naar sales professional

Women in Sales zet zich in voor de diversiteit van uw organisatie. We doen dit door het bemiddelen, inzetten en trainen van vrouwelijke sales professionals. Naast diversiteit, staat Women in Sales voor sustainablility. We geloven dat kennis het startpunt is van een goed sales team. Via de Women in Sales DevelopHER Academy zijn wij in staat de beste sales talenten uit de markt te halen. Deze talenten worden door ons via een specifiek afgestemd trainingsprogramma opgeleid. Het trainingsprogramma kunnen we volledig naar uw wens inrichten. De beste talenten worden vervolgens ingezet voor diverse opdrachtgevers: van sales support medewerker, accountmanager business-to-business, salesmanager tot commercieel directeuren.

Wij ontwikkelen voor al onze talenten een individueel groeiplan. Daarnaast coachen en begeleiden wij onze talenten intensief om de continuïteit en sustainability te verhogen. Dit tot groot genoegen van onze klanten. Zo heeft u voor een langere periode profijt van de professionals van Women in Sales.

Merkwaarden Women in Sales

Women in Sales richt zich als werving & selectie bureau, salesstrateeg en detacheerder op vrouwelijke sales professionals. Het Women in Sales Network is het grootste netwerk van vrouwelijke sales professionals van Nederland.

Het is onze ambitie om diversiteit op de sales afdelingen van onze klanten te bevorderen en om hier meer balans te brengen. Daarnaast streven wij ernaar om het beeld dat men heeft van sales, en dan met name het beeld van vrouwen in sales, op positieve wijze te beïnvloeden. In al onze communicatie uitingen willen we de volgende 5 merkwaarden uitstralen:

Bij Women in Sales gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Dit is natuurlijk geen onbekende marketingterm. Wilt u weten hoe wij dit écht tot uiting laten komen?

Women in Sales is een authentiek en oprecht merk. Dit schijnt ook door in de manier waarop wij werken, met persoonlijke aandacht en een snufje eigenzinnigheid.

Het vergroten van diversiteit niveaus binnen de Sales wereld is de nummer 1 prioriteit van Women in Sales. Benieuwd naar concrete voorbeelden hiervan?

Wij zijn nog steeds het enige bedrijf ter wereld dat zich richt op vrouwen in de sales wereld. Mensen die zich associëren met Women in Sales merk zijn dan ook ruimdenkend en vernieuwend.

Women in Sales is maatschappelijk betrokken en investeert in de toekomst. Bent u benieuwd naar de manieren waarop wij dit doen?

Onze klanten

Women in Sales is gespecialiseerd in het koppelen van de juiste sales professional aan de juiste organisatie. Blader door ons portfolio om te zien welke organisaties eerder gebruik hebben gemaakt van onze expertise.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. We kunnen u geheel vrijblijvend vertellen wat uw mogelijkheden zijn.