VX Company

Women in Sales & VX Company

VX Company is een IT-dienstverlener waar professionals en consultants werken aan slimme oplossingen. Ze proberen de beste werkomgeving te creƫren voor hun professionals om IT-dienstverlening mooier te maken, ook voor hun klanten. VX Company gaat met hun klanten partnerships aan en combineert deze samenwerking met hun liefde voor IT.

VX Company en maatschappelijk ondernemen

VX Company houdt zich daarnaast bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo ontworpen ze een app waarmee vertegenwoordigers in Rwanda huishoudens konden registreren die gebruik gaan maken van LED-verlichting en zonnepanelen. Zo proberen ze niet alleen de IT-dienstverlening mooier te maken, maar ook een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Women in Sales werft en selecteert voor VX Company

IT is een vakgebied dat veel mannen aantrekt. Diversiteit kan daarom een behoorlijke uitdaging zijn voor IT-dienstverleners. VX Company heeft Women in Sales ingezet om de basis te kunnen leggen voor hun salesafdeling, met diversiteit in het achterhoofd. Wij zijn vervolgens VX Company van dienst geweest door vrouwelijke sales professionals te werven en te selecteren. Zo hebben wij bijvoorbeeld een medior accountmanager geplaatst die ook strategisch advies geeft, salesplannen maakt en op die manier de basis legt voor de salesafdeling.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Wilt u de basis leggen met de vrouwelijke sales professionals van Women in Sales? Lees meer over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.