TechnoGym

Women in Sales & Technogym

Technogym zet zich al meer dan 30 jaar in om mensen over de hele wereld gezonder en gelukkiger te maken. Alle inspanningen van Technogym zijn gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige, innovatieve en boeiende oplossingen. Zo zorgen ze er voor dat mensen het optimale uit hun gezondheid halen, in de sportschool, maar ook thuis. Technogym promoot wellness in alles wat ze doen, van productontwerp en medische-wetenschappelijke innovatie tot sociale projecten en milieuacties.

Technogym ontwikkelt fitnessapparaten voor zowel sportscholen als voor consumenten. Daarnaast heeft Technogym diverse hulpmiddelen om het sporten zo leuk en aangenaam mogelijk te maken, waaronder hun eigen App. De Technogym App is ontworpen om gebruikers te motiveren om gezonder te leven.

Women in Sales werft en selecteert voor Technogym

De salesafdeling van Technogym kon vrouwelijke versterking gebruiken, daarom zette het bedrijf Women in Sales in. Wij hebben het werving- en selectieproces voor Technogym uit handen genomen door de juiste talenten te zoeken en in te zetten. Zo heeft Women in Sales een bijdrage kunnen leveren aan de diversiteit en aan de sales-doelstellingen van Technogym.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Ook uw werving- en selectieproces uit handen geven aan Women in Sales om uw diversiteit te verhogen? Lees verder over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over uw salesafdeling of -team.