Strict Consultancy

Women in Sales & Strict Consultancy

Strict helpt organisaties vanaf het opstellen en uitwerken van strategisch bepaalde doelen tot en met de realisatie van werkende digitale oplossingen. Ze opereren geheel (merk)onafhankelijk door continu vooruitlopend te zijn in kennis op gebied van technische mogelijkheden en zetten deze kennis om in innovatieve ideeën en praktische realisatie.

Strict gelooft dat de relevante organisatie van de toekomst continu verbonden is met mensen, organisaties en andere digitale middelen. Ze helpen de ‘Connected Enterprises’ met innovatieve oplossingen op het gebied van Business Mobility, Cloud en infrastructuur, bedrijf kritische communicatietechnologie, bereikbaarheid en Privacy en Security.

Women in Sales werft en selecteert Strict Consultancy

Na diverse successen met hun Brandmanagers was Strict toe aan een uitbreiding van hun salesafdeling. Women in Sales biedt door middel van werving en selectie ondersteuning in het aannemen van Accountmanagers om zodoende de uitbreiding en professionalisering van de afdeling in goede banen te leiden middels werving en selectie.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Wilt u de basis leggen met de vrouwelijke sales professionals van Women in Sales? Lees meer over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.