SQS

Women in Sales & SQS

SQS werd in 1982 opgericht in Keulen. Het bedrijf is opgezet vanuit het idee dat ze de activiteiten van hun klanten duurzaam willen optimaliseren. Dit doen ze door middel van goede softwarekwaliteit. Meer dan 35 jaar later en SQS is uitgegroeid tot een toonaangevende kwaliteitspartner op digitaal gebied. Als grootste onafhankelijke specialist in kwaliteitsbewaking heeft SQS een sterke positie in de markt. Ze zijn er volledig op gericht om organisaties te helpen bij het beheren van hun bedrijfs- en technologierisico’s en bij het behalen van hun doelstellingen.

In de loop der jaren heeft SQS veel nieuwe diensten en producten gelanceerd. Vanzelfsprekend heeft SQS door de jaren heen veel branche specifieke ervaring opgedaan. Ook hebben zij samengewerkt met klanten over de hele wereld. Maar hun kerndoel blijft, ook in een sterk veranderlijk milieu, altijd hetzelfde: de wereld veranderen door kwaliteitsbewaking.

Women in Sales werft en selecteert voor SQS

SQS was op zoek naar een Medior/Senior Accountmanager in de arbeidsbemiddeling. Deze persoon moest, wegens de complexe producten en diensten van SQS, ook ervaring hebben met ICT-netwerken. Het liefst wou SQS iemand die ook ervaring had met Testing Solutions.

Voor dit specifieke zoekprofiel heeft SQS de expertise van Women in Sales ingeschakeld. Wij hadden een kandidaat in ons bestand staan die aan alle eisen voldeed. Na twee gesprekken en een assessment is onze kandidaat bij SQS gestart.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Versterk ook uw salesafdeling met de vrouwelijke professionals van Women in Sales. Bekijk voor meer informatie onze diensten, of neem contact met ons op om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie.