Samsung SDS

Women in Sales & Samsung SDS

De Zuid-Koreaanse Samsung-groep maakt niet alleen telefoons. Zij zijn ook actief in machines, chemicaliën, motoren, financiële diensten en verzekeringen.  Samsung SDS is een wereldwijde aanbieder van IT-oplossingen en diensten. Zij staan voorop in de Vierde Industriele Revolutie waarbij ze geavanceerde, op analyses gebaseerde, oplossingen bieden. Zij focussen zich op een erg divers aanbod van industrieën.

Samsung SDS levert geïntegreerde logistieke- en informatiediensten. Deze zijn gebaseerd op hun eigen platform. In Europa ligt hun focus vooral op Samsung Electronics. Door deze samenwerking optimaliseren ze de Europese supply chain strategie voor alle elektronische producten.

Women in Sales werft en selecteert voor Samsung SDS

Samsung SDS is een nieuwe unit binnen Samsung Electronics. Zij gaan een compleet nieuwe dienst in de wereld brengen. Hier hadden ze een compleet nieuw Business Development team voor nodig.

Samsung SDS wilden er zeker van zijn dat er een divers team zou starten. Daarom heeft Samsung bewust de hulp van Women in Sales ingeschakeld. Wij hebben de perfecte kandidaat voor Samsung SDS gevonden. Deze ambitieuze jonge dame had grote affiniteit met techniek en met business development. De perfecte match dus!

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw managementfuncties? Schakel Women in Sales in voor uw Sales Detachering. Lees meer over deze dienst of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, passend bij uw organisatie.