Royal Talens

Women in Sales & Royal Talens

Royal Talens geeft kleur aan de wereld. Al meer dan 100 jaar stimuleert de fabrikant door middel van verf en tekenartikelen wereldwijd creatieve expressie. Dit doen ze door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. Producten zijn onder andere kunstschilder-verf, pastels, penselen, potloden en papierblokken.

De visie van Royal Talens

De missie van Royal Talens is het faciliteren en stimuleren van creatieve expressie op het gebied van schilderen en tekenen. Ze zijn innovatief in het wereldwijd in de markt zetten van kwalitatief hoogwaardige en inspirerende producten. Ze doen dit op basis van grondige kennis van de behoeften van consumenten.

Women in Sales detacheert voor Royal Talens

Bruynzeel-Sakura integreerde in 2016 in de Royal Talens-organisatie na een intensieve samenwerking. Women in Sales werd ingezet om deze fusie te bewerkstelligen. We detacheerden vrouwelijke professionals, zoals marketing managers en account managers, maar stonden de huidige managers van de salesafdeling ook bij op het gebied van salessupport. Zo droegen wij ons steentje bij aan de integratie van zowel de huidige als de nieuwe werknemers.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw salesafdeling of support bij het stroomlijnen van uw huidige salesafdeling? Lees meer over onze diensten Sales Detachering en Sales Strategy of neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.