RayBan

Women in Sales & Ray-Ban

Ray-Ban is één van werelds bekendste brillen en zonnebrillen merken, dat al sinds de jaren 30 iconische modellen op de markt brengt. De Aviator – beter bekend als pilotenbril – is niet weg te denken uit het moderne straatbeeld, zeker niet wanneer de zon begint te schijnen. De brillen van Ray-Ban staan bekend om het elegante, herkenbare design. Stuk voor stuk worden de brillen met zorg en goede kwaliteit in het Italiaanse Agordo gemaakt.

Het bedrijf werd in 1937 opgezet door Bausch & Lomb en in 1999 verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. De naam is afgeleid van de Engelse woorden ray (=straal) en ban (=bannen). Ray-Ban werd in eerste instantie opgericht om de Amerikaanse luchtmacht te voorzien van een zonnebril voor piloten.

Women in Sales werft en selecteert voor Ray-Ban

Voor het salesteam van Ray-Ban zocht het bedrijf vrouwelijke sales professionals die bij konden dragen aan het succes van het merk. Hiervoor schakelden ze Women in Sales in. Wij hebben vrouwelijke sales professionals geworven en geselecteerd en Ray-Ban gematcht met de juiste kandidaten om hun salesteams te versterken.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zorg voor meer succes van uw salesteam met de hulp van Women in Sales. Lees meer over Sales Werving en Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.