Rabobank

Women in Sales & Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

De Rabobank gaat voor een betere wereld waar we samen aan werken. Het gaat om jou, om elkaar, om je leefomgeving en om de wereld. De Rabobank zet daarom de komende jaren haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken binnen vier thema’s. Voedselzekerheid is het eerste thema waar zij mee aan de slag gaan.

Women in Sales detacheert voor de Rabobank

De Rabobank heeft momenteel een groot reorganisatietraject lopen. Hierdoor lopen er ook meerdere interimprojecten. Een van deze projecten is het RKS (Rabobank Klanten Service).

Women in Sales heeft voor het R.K.S. project een ambitieuze professional geplaatst voor tenminste 6 maanden. Tijdens deze periode gaat onze sales professional het bankwezen leren kennen en haar WFT certificaten halen. Dit is een goed voorbeeld van een prachtig groei traject voor starters met interesse in het bankwezen.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw managementfuncties? Schakel Women in Sales in voor uw Sales Detachering. Lees meer over deze dienst of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, passend bij uw organisatie.