NVIDIA

Women in Sales & NVIDIA

NVIDIA Corporation is een Amerikaans technologiebedrijf uit Californië. Het bedrijf maakt Graphics Processing Units (GPU’s) voor de game-markt, maar ook System on a Chip Units (SOC’s) voor mobiele games en de geautomatiseerde markt. Sinds 2014 richt het technologiebedrijf zich op vier markten: gamen, professionele visualisatie, data centra en de automarkt.

Op dit moment focust NVIDIA zich op kunstmatige intelligentie. Door hun wortels in de computer graphics, zorgt het bedrijf met de GPU’s voor een nog betere computerbelevenis voor gamers, designers en wetenschappers. Met de GPU kunnen deze drie groepen ervaringen creëren met Virtual Reality, professionele visualisatie en zelfbesturende auto’s.

Women in Sales werft en selecteert voor NVIDIA

NVIDIA is een wereldwijde organisatie die op zoek was naar internationale accountmanagers en global marketing directors. Om de diversiteit binnen het bedrijf te waarborgen, heeft NVIDIA Women in Sales ingeschakeld. Wij zijn vervolgens op zoek gegaan naar de juiste kandidaten voor de openstaande vacatures bij NVIDIA. Onze vrouwelijke sales professionals zijn succesvol geplaatst in München, Parijs en in Reading.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zoekt u ook internationale professionals voor uw organisatie? Lees verder over onze diensten Sales Werving & Selectie en Sales Executive Search. Tevens kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.