Novus Scientific

Women in Sales & Novus Scientific

Novus Scientific is een farmaceutisch bedrijf en staat wereldwijd bekend als de ontwikkelaar van het eerste duurzame resorbeerdbare chirurgisch gaas. Dit gaas wordt door het lichaam, in 3 jaar tijd, volledig afgebroken. Het gaas wordt vooral gebruikt bij buikwandcorrecties en borstconstructies. Novus Scientific komt van origine uit het Zweedse Upsala, de onofficiële hoofdstad van de levenswetenschappen in Zweden.

Novus Scientific heeft een wereldwijd distributienetwerk en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en marketen van resorbeerbare medische apparaten.

Women in Sales werft en selecteert voor Novus Scientific

Novus Scientific was op zoek naar een kandidaat om de vacature van Business Development Manager Europe te vullen. De producten van Novus Scientific zijn erg vooruitstrevend in het medische veld maar zijn daarnaast ook erg complex. Voor deze functie zochten zij dan ook niet zomaar een sales professional, maar eentje met een medische achtergrond.

Women in Sales heeft middels onze Werving & Selectie dienst de perfecte kandidaat gevonden die naadloos aansloot op dit uitdagende zoekprofiel. Zij had niet alleen ervaring met distributiekanalen maar ook een medische achtergrond, de ultieme match dus!

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Wilt u de basis leggen met de vrouwelijke sales professionals van Women in Sales? Lees meer over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.