NIB (Nationaal Incasso Bureau)

Women in Sales & Nationaal Incasso Bureau

Nationaal Incasso Bureau is een ervaren creditmanagement-organisatie. Het bureau is een grote speler in de TCM Group Ltd, een netwerk van incasso-organisaties in meer dan 150 landen. De organisatie richt zich op het succesvol incasseren van openstaande facturen, en doet dit zowel in Nederland als in het buitenland. Op deze manier dragen ze bij aan een goed bedrijfsresultaat voor al hun opdrachtgevers, waarbij de focus vooral ligt op het behoud van klanten.

Nationaal Incasso Bureau investeert veel in maatwerk, continue innovatie en voorziet hun opdrachtgevers van heldere analyses en volledige transparantie over het incassoproces. Onder de opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven, multinationals en (semi-)overheden.

Women in Sales werft en selecteert voor Nationaal Incasso Bureau

Met de nieuwe transformatie die het bedrijf heeft ondergaan, heeft het Nationaal Incasso Bureau de hulp van Women in Sales ingeschakeld. Om de diversiteit te waarborgen hebben we de juiste vrouwelijke sales professionals geworven en geselecteerd voor de salesafdeling. Tevens hebben we meegedacht en geadviseerd over het commerciƫle backoffice-gedeelte. Hier hebben we uiteindelijk ook een passende vrouwelijke sales professional voor ingeschakeld.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Bent u ook bezig met een transformatie van uw salesafdeling? Of bent u op zoek naar professionele versterking voor uw huidige salesteam? Lees verder over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.