Main Energie

Women in SalesĀ & MAIN energie

MAIN Energie is de energieleverancier voor de zakelijke markt. MAIN Energie staat voor een persoonlijke benadering en geeft daarbij energie een gezicht. De klant krijgt zijn eigen accountmanager die de energiebehoeftes en wensen van de onderneming doorneemt en op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Ze staan voor transparantie in de energiemarkt. MAIN Energie informeert haar klanten dan ook goed voordat ze een contact afsluiten. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderwerp voor de energieprovider. Daarom ontvangt iedere klant standaard groene stroom.

De visie van MAIN Energie

MAIN Energie streeft ernaar om als energieleverancier op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen. Dit doen ze door op basis van de wensen en behoeften van de klanten het energieverbruik inzichtelijk te maken.

Women in Sales werft en selecteert voor MAIN Energie

MAIN Energie weet dat vrouwelijke professionals goed ingezet kunnen worden om klanten een persoonlijke benadering te bieden. Daarom hebben ze Women in Sales ingeschakeld om voor hen te werven en te selecteren. Wij zijn voor MAIN Energie op zoek gegaan naar de juiste professionals en hebben deze vervolgens geplaatst. Women in Sales heeft zo een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van MAIN Energie.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Wilt u ook uw salesafdeling een vrouwelijke boost geven? Lees meer over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.