L’Oreal

Women in Sales & L’Oréal

L’Oréal is een Frans bedrijf dat actief is in cosmetica en schoonheidsverzorging. Hun missie is om vrouwen en mannen wereldwijd de beste innovatie te bieden op het gebied van cosmetica, zowel in kwaliteit en werkzaamheid als in veiligheid. L’Oréal richt zich op hun belangrijkste zes waardes: passie, innovatie, onderneming, open-minded, streven naar excellentie en verantwoordelijkheid. Daarnaast kennen ze ook vier ethische principes: integriteit, respect, moed en transparantie.

L’Oréal richt al haar energie en competenties op schoonheid. Ze hebben ervoor gekozen om hun expertise in te zetten om mannen en vrouwen wereldwijd van dienst te zijn, en om de oneindige diversiteit van hun schoonheidswensen tegemoet te komen. L’Oréal streeft ernaar om deze missie ethisch en verantwoordelijk te vervullen.

Women in Sales detacheert voor L’Oréal

Voor een bedrijf als L’Oréal is het niet moeilijk om vrouwelijke medewerkers te vinden. Maar op het gebied van sales professionals konden ze wel de versterking van Women in Sales gebruiken. L’Oréal zette ons in voor Sales Detachering. Wij zijn op zoek gegaan naar accountmanagers voor het vooraanstaande make-up merk en hebben deze vrouwelijke sales professionals bij L’Oréal gedetacheerd. Zo hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan het management team.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw managementfuncties? Schakel Women in Sales in voor uw Sales Detachering. Lees meer over deze dienst of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, passend bij uw organisatie.