KPN

Women in Sales & KPN

KPN is toonaangevend leverancier van telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland. Met een groot aantal verschillende merken bedient de netwerk-gigant uiteenlopende doelgroepen en markten: consumenten, zakelijke en groot-zakelijke klanten. In Nederland, maar ook daarbuiten. Met kennis en ervaring maken ze diensten en producten voor iedereen toegankelijk; altijd en overal. De diensten variƫren van vaste en mobiele telefonie en internet tot verschillende datanetwerk- en IT-diensten, zoals cloudwerkplekdiensten en hosting.

De visie van KPN

KPN gelooft in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt. In die samenleving wil KPN voor mensen en organisaties de bindende factor zijn. KPN maakt persoonlijke contacten mogelijk. Dat doen ze vanuit een sterke visie. Elke dag weer, al ruim een eeuw lang: van telegraaf naar 4G.

Women in Sales werft en selecteert voor KPN

Een groot bedrijf als KPN heeft sterke behoefte aan een snelle en gemakkelijke oplossing voor het sollicitatieproces. Women in Sales is daarom ingeschakeld door KPN om het werving- en selectieproces uit handen te nemen om de grote afdelingen van KPN zo divers mogelijk in te vullen. Zo dragen wij bij aan de diversiteit van dit toonaangevende bedrijf en zijn salesafdelingen.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Of u nu een klein of groot bedrijf heeft, Women in Sales kan u ondersteunen bij de werving en selectie van vrouwelijke salestoppers. Lees verder bij onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.