Kone

Women in Sales & KONE

KONE is één van de wereldwijde marktleiders binnen de lift- en roltrapindustrie. Met hun oplossingen zorgen zij voor het verbeteren van de doorstroom in gebouwen. KONE levert diensten voor de volledige levenscyclus van een gebouw, vanaf het ontwerp tot het onderhoud, de reparaties en moderniseringsoplossingen.

KONE werkt met het idee dat verschillende gebouwen verschillende doelen hebben, wat vervolgens weer invloed heeft op de stroom van mensen en de omliggende omgeving. Ze bieden daarom gemak, effectiviteit en ervaringen aan hun gebruikers en klanten gedurende de levenscyclus van deze gebouwen. KONE is door Forbes Magazine uitgeroepen tot één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Ze eindigden op vier na als het meest vernieuwende bedrijf van Europa.

Women in Sales werft en selecteert voor KONE

Eén van de meest innovatieve bedrijven ter wereld kan niet zonder diversiteit op zijn afdelingen. KONE benaderde daarom Women in Sales om vrouwelijke professionals in te schakelen voor hun openstaande Sales vacatures.

Naast de Sales posities heeft Women in Sales het voortouw genomen in het opzetten van een nog niet bestaande Sales Support afdeling. Middels het organiseren van twee recruitmentdagen, waarbij zowel nieuwe kandidaten als kandidaten afkomstig uit het bestaande netwerk, werden gescreend, heeft Women in Sales meerdere Sales Support medewerkers kunnen werven en detacheren voor onbepaalde tijd.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Geef uw werving- en selectieproces ook uit handen bij Women in Sales. Wij zorgen voor een snelle en juiste oplossing voor uw openstaande vacatures. Lees verder over onze dienst Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie door te spreken.