Jaarbeurs

Women in Sales & Jaarbeurs

Het Utrechtste gebouwencomplex Jaarbeurs is een locatie voor grootschalige evenementen. Het complex is in 1916 opgezet om handel en nijverheid te bevorderen. Na meer dan 100 jaar is dit nog steeds het fundament van de Jaarbeurs. De sleutelwoorden waar Jaarbeurs op focust zijn gastvrijheid, servicegerichtheid en persoonlijk contact.

Doel Jaarbeurs

Jaarbeurs is een bekende en vertrouwde locatie voor beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen. Het doel is voornamelijk het verbinden van mensen en markten, handelaren en producenten. Op die manier wil Jaarbeurs een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van bedrijven en de ontwikkeling van de Nederlandse economie.

Women in Sales detacheert voor Jaarbeurs

Om hun salesafdeling commerciƫler te maken, was Jaarbeurs op zoek naar een geschikte partner. Een partner die tevens een positieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van bedrijven en de Nederlandse economie. Women in Sales doet dit door de diversiteit te verhogen binnen bedrijven, en werd daarom gekozen door Jaarbeurs. We hebben voor Jaarbeurs vrouwelijke sales professionals gedetacheerd in de commerciƫle binnendienst om de afdeling winstgevender en succesvoller te maken, en om tevens de diversiteit binnen de afdeling te verhogen.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Verhoog uw salesresultaten met de vrouwelijke professionals van Women in Sales. Lees meer over onze dienst Sales Detachering of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.