InterStep

Women in Sales & InterStep

InterStep is de schakel tussen opdrachtgevers en de juiste medewerkers in de techniek. Het bedrijft gelooft in de betrokkenheid bij zowel de medewerkers en uitzendkrachten als de relaties en partners.

InterStep gelooft dat alleen organisaties en personen die zich voortdurend aanpassen succesvol blijven en dragen daar graag hun flexibliteit en wendbaarheid bij middels maatwerk HR-oplossingen, die bedrijven van een voorsprong voorziet. Het is de missie van InterStep om mens en techniek te verbinden. Dit realiseren ze dan ook door de juiste partijen samen te brengen en kennis, kunde, capaciteit, flexibiliteit en zekerheid te combineren.

Women in Sales werft en selecteert voor InterStep

InterStep schakelt de expertise van Women in Sales in om gedurende de harde groei van hun salesafdeling ervoor te waken dat diversiteit in het team een focuspunt werd en bleef. Door middel van werving en selectie en het innemen van een adviserende positie gedurende het selectieproces heeft Women in Sales bijgedragen aan het plaatsen van vrouwelijk talent om de balans te bevorderen.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Versterk ook uw salesafdeling met de vrouwelijke professionals van Women in Sales. Bekijk voor meer informatie onze diensten, of neem contact met ons op om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie.