Hilti

Women in Sales & Hilti

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Al meer dan 50 jaar groeit het bedrijf harder dan dat de economie doet. De bouwtoeleverancier streeft het allerbeste na voor hun klanten en werknemers. Daarom staan de meest innovatieve producten, de beste service én maximaal werkgeverschap hoog in het vaandel bij Hilti

Professional gereedschap van Hilti

De oplossingen en gereedschappen van Hilti worden dagelijks over de hele wereld gebruikt. Van de supersnelle Japanse ‘kogeltrein’ tot geavanceerde stadions en brandwerende technologie. De producten en innovaties helpen mee om het leven van talloze mensen ter wereld te verbeteren. Hilti heeft een eigen lijn professioneel bouwgereedschap zoals diamantgreedschap, boormachines en ankersystemen, maar helpt ook door middel van geavanceerde software, trainingen en advies.

Women in Sales werft, selecteert en traint voor Hilti

De bouw is één van de vakgebieden dat vooral uit mannen bestaat. Maar ook de bouw kan het vrouwelijk inzicht gebruiken. Hilti schakelde Women in Sales in om de diversiteit binnen de afdelingen te verhogen. Zo hebben wij voor Hilti de juiste sales professionals geworven en geselecteerd, maar ook management traineeships opgezet, om de diversiteit ook duurzaam te maken binnen het MT. Samen met Hilti hebben we de traineeship-programma’s geschreven om nu en in de toekomst vrouwelijke professionals aan te trekken binnen hun bedrijf.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Ontwikkel ook samen met Women in Sales een duurzaam programma om meer vrouwen aan te trekken binnen uw bedrijf. Lees meer over de diensten Werving & Selectie en Sales Strategy, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw organisatie.