Guerlain

Women in Sales & Guerlain

Guerlain is één van de oudste Franse parfum-, cosmetica- en huidverzorgingshuizen. Het huis werd in 1828 opgericht door Pierre-Francois Guerlain. Guerlain staat voor expertise op het gebied van schoonheid en parfum. De filosofie is sinds 1828 niet veranderd: kwalitatief hoogstaande producten maken, waarbij de exclusiviteit van het merk niet uit het oog verloren mag worden.

Het merk gelooft in elegantie, droomtexturen en sensuele sensaties. Bovendien beschouwt Guerlain de gezichten en gelaatsuitdrukkingen van vrouwen over de hele wereld als onuitputtelijke inspiratiebron voor de make-uplijn. Het merk staat voor luxueuze geuren en make-up.

Women in Sales detacheert voor Guerlain

Guerlain was op korte termijn op zoek naar vrouwelijke versterking van zijn managementteam. Women in Sales werd door het merk ingeschakeld om op korte termijn accountmanagers te zoeken en te vinden. Wij hebben voor Guerlain het sollicitatieproces uit handen genomen en verschillende accountmanagers gedetacheerd.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Bent u op zoek naar (tijdelijke) vervanging voor uw professionals? Lees meer over Sales Detachering door Women in Sales of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw organisatie.