GreenGenius

Women in Sales & GreenGenius

Bij GreenGenius kunnen net afgestudeerde TU’er of Technische HBO’er in drie jaar uitzoeken welke baan bij ze past, waar hun interesses liggen en wat ze goed kunnen. Deze starters gaan werken bij drie opdrachtgevers zodat ze kunnen ondervinden in welke omgeving en functie ze het beste uit hunzelf kunnen halen.

GreenGenius is in 2017 opgericht en is onderdeel van InterStep. Doordat deze startup zich vooral bevindt in de technische wereld (lees mannenwereld) hebben zij diversiteit hoog in het vaandel staan.

Women in Sales werft en selecteert voor GreenGenius

GreenGenius is een erg nieuw bedrijf en was op zoek naar een recruiter en een accountmanager ter uitbreiding van hun team. Omdat er vooral mannen werken bij GreenGenius, streven zij naar meer diversiteit binnen hun team. Om deze reden heeft GreenGenius de expertise van Women in Sales ingeschakeld. Wij hebben voor beide functies de ideale kandidaat gevonden. Twee powervrouwen die zich goed staande weten te houden binnen een mannenbolwerk!

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Versterk ook uw salesafdeling met de vrouwelijke professionals van Women in Sales. Bekijk voor meer informatie onze diensten, of neem contact met ons op om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie.