Genetic ID

Women in Sales & Genetic ID

Genetic ID is een wereldspeler op het gebied van laborantendiensten. Hierbij valt te denken aan het controleren van voedsel, het identificeren van verschillende soorten biologische materialen en tests op microbiologisch niveau. Veiligheid en integriteit zijn hierbij de belangrijkste elementen voor Genetic ID. Ze onderzoeken zowel losse ingrediƫnten als eindproducten.

Genetic ID is over de hele wereld vertegenwoordigd door middel van hun global netwerk van laboratoria. Door het netwerk is het bedrijf in staat consistentie te handhaven met gestandaardiseerde testmethodes. Ze selecteren per klant de meest efficiƫnte en effectieve onderzoeksmethoden, die worden uitgevoerd door een toegewijd team specialisten.

Women in Sales werft en selecteert voor Genetic ID

Genetic ID heeft Women in Sales ingeschakeld om de juiste kandidaten te werven en te selecteren. Dit betrof een internationale functie opererend op de Nederlandse markt met een hoofdkantoor in Duitsland.Wij zijn op zoek gegaan naar passende vrouwelijke salesprofessionals voor het bedrijf waarna we ze vervolgens bij Genetic ID geplaatst hebben. Zo heeft Women in Sales een bijdrage kunnen leveren aan de diversiteit binnen de salesafdeling en aan het succes van de salesafdeling.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Vrouwelijke versterking nodig voor uw salesafdeling? Lees verder over onze dienst Sales Werving en Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.