Effacts

Women in Sales & Effacts

Effacts is een Nederlands softwarebedrijf en een gelijknamig juridisch dashboard. Het dashboard is opgezet om juridische afdelingen van kleinere bedrijven krachtiger te maken zodat ze een sterkere strategische rol kunnen aannemen in hun bedrijf. Het softwarebedrijf is in 2002 opgericht en in 2015 is Wolters Kluwer aan boord gestapt.

Effacts heeft drie kernwaardes: veiligheid, aangezien ze een organisatie willen creƫren die een sterke focus heeft op online informatie management. Innovatie, omdat ze continu hun oplossingen en bedrijf willen verbeteren en uitmuntendheid bij klanten, omdat zij hun succes meten door de ogen van hun klanten.

Women in Sales werft en selecteert voor Effacts

Softwarebedrijven trekken vaak een hoog aantal mannen aan. De diversiteit op afdelingen wordt daardoor niet altijd gewaarborgd. Om meer vrouwen aan te trekken heeft Effacts Women in Sales ingeschakeld. Wij zijn voor Effacts op zoek gegaan naar de beste vrouwelijke sales professionals voor hun salesafdeling. Women in Sales heeft vrouwelijke salestoppers geworven en geselecteerd voor Effacts, zodat de diversiteit binnen hun salesteam verhoogd kon worden.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Meer vrouwen aantrekken voor uw salesafdeling? Schakel Women in Sales in voor de werving en selectie van de beste vrouwelijke salesprofessional. Kijk eens bij onze dienst Sales Werving & Selectie of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw organisatie.