DPA I&RPA

Women in Sales & DPA I&RPA

Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) is een nieuwe revolutionaire manier om administratieve bedrijfsprocessen te automatiseren, al dan niet met behulp van Machine Learning en Artificial Intelligence. Het is een softwaretoepassing, maar dan fundamenteel anders: met deze software worden digitale medewerkers gebouwd.

Deze startup biedt haar klanten een razendsnelle oplossing voor tijdrovende administratieve processen. Zodoende krijgen medewerkers meer tijd voor creatievere en uitdagendere werkzaamheden. Hierdoor zal de productiviteit en innovatie van een bedrijf vergroot worden.

Women in Sales detacheert voor DPA I&RPA

DPA I&RPA bevindt zich in een erg innovatieve branche, namelijk Robotisering. De startup was op zoek naar een zeer ervaren Accountmanager. Het zoekprofiel voor deze functie was erg uitdagend en daarom heeft DPA I&RPA de hulp van Women in Sales ingeschakeld. Wij hebben de perfecte kandidaat gevonden, zij wordt door Women in Sales voor een jaar gedetacheerd om het Sales proces op te zetten voor deze klant.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet Women in Sales ook in voor detachering van sales professionals bij uw bedrijf. Lees meer over onze dienst Sales Detachering of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.