Dijk Educatie

Women in Sales & Van Dijk Educatie

Van Dijk Educatie is toonaangevend leverancier van educatieve informatiedragers in Nederland aan het Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroeps Onderwijs. Als schakel tussen leermiddel en onderwijs heeft het bedrijf dagelijks intensief contact met veel scholen. Daardoor weten zij heel goed wat er speelt, zowel op het gebied van (digitale) leermiddelen, maar ook in de onderwijsmarkt. Van Dijk Educatie biedt advies, diensten en producten aan die goed aansluiten op de leeromgeving van vandaag.

De producten van Van Dijk Educatie

Naast studieboeken levert van Dijk Educatie ook woordenboeken, atlassen en rekenmachines. Van Dijk Educatie is er ook voor scholieren die extra hulp nodig hebben bij het behalen van hun diploma. Ze helpen scholieren door het bieden van extra literatuur, handige samenvattingen en examentrainingen.

Women in Sales werft, selecteert en detacheert voor Van Dijk Educatie

Van Dijk Educatie was op zoek naar vrouwelijke professionals voor de launch van een nieuw product. Ze hebben Women in Sales benaderd voor extra ondersteuning bij de sales door middel van Sales Detachering en door Sales Werving & Selectie. Zo hebben we een bijdrage kunnen leveren aan het succes van de sales van het nieuwe product.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet Women in Sales ook in voor extra ondersteuning van uw salesteam. Lees meer over onze diensten Sales Detachering en Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw organisatie.