Centre for Safety

Women in Sales & Centre for Safety

Centre for Safety wil bijdragen aan een veiligere en betere wereld. Om dit te realiseren biedt Centre for Safety trainingen, advies en informatie aan humanitaire hulporganisaties en hun werknemers. Meer dan 100 keer per jaar organiseren zij interactieve trainingen waarin werknemers worden voorbereid op werkzaamheden in onveilige of zelfs gevaarlijke landen en gebieden.

Veiligheidstrainingen

Het trainingscentrum gelooft dat de wereld kan verbeteren als individuen sterker worden. De trainingen zijn dan ook gericht op de ontwikkelingen van persoonlijke vaardigheden en een positieve houding. Hulpverleners leren op de juiste manier reageren op bijvoorbeeld een beroving, ontvoering, auto ongeluk of natuurramp. Door de training zijn hulpverleners in staat adequaat te reageren op situaties en kunnen zij hulpbehoevenden blijven ondersteunen.

Women in Sales detacheert voor Centre for Safety

Centre for Safety was op zoek naar een transformatie op sales-gebied om de organisatie te optimaliseren. De organisatie wilde meer bereiken op commercieel gebied, maar aangezien het bedrijf een non-profit organisatie is, moesten ze hier voorzichtig mee omgaan. Women in Sales zette haar expertise in de sales in om Centre for Safety te adviseren over deze transformatie. Ook detacheerden wij een vrouwelijke sales professional die uiteindelijk in vaste dienst is gegaan.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zoekt u advies of een vrouwelijke sales professional die (tijdelijk) uw afdeling kan bezetten? Lees verder over onze diensten Sales Strategy en Sales Detachering of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.