Bulgari

Women in Sales & Bulgari

Bulgari is een Italiaans juwelen- en luxueuze goederenmerk. Het merk is eigenaar van meerdere productlijnen zoals juwelen, horloges, parfums, accessoires en zelfs hotels. Bulgari werd in 1884 opgericht door de Griek Sotirios Voulgaris, ook wel Sotir Bulgari genoemd in het Italiaans.

Producten van Bulgari

In al zijn producten straalt Bulgari luxe uit. Kleur is daarnaast een van de meest herkenbare en iconische kenmerken van een Bulgari-creatie. Bulgari streeft ernaar zijn rijke verleden te combineren met moderne designs. Iets dat ook terugkomt in de hotels van Bulgari. Het hotelmerk Bulgari Hotels & Resorts werd in 2001 opgericht, in samenwerking met de Luxury Group (onderdeel van de Luxury Division van het Marriott International). Inmiddels zijn er wereldwijd vier Bulgari hotels geopend, en staan er nog vier nieuwe hotels op de planning.

Women in Sales detacheert voor Bulgari

Bulgari was op zoek naar een vaste groep sales professionals die op verschillende evenementen kunnen staan met de producten van Bulgari. Women in Sales is door het merk benaderd om de detachering van deze sales professionals op te pakken. Wij leveren zo een bijdrage aan het verkoopsucces van het luxe merk.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet Women in Sales ook in voor detachering van sales professionals bij uw bedrijf. Lees meer over onze dienst Sales Detachering of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.