Bruynzeel

Women in Sales & Bruynzeel

Bruynzeel-Sakura is een fabrikant van schrijf-, kleur- en tekenproducten. De fabrikant is met name bekend vanwege de productie van potloden. Sinds 1948 zorgt Bruynzeel ervoor dat de Hollandse kwaliteit gewaarborgd blijft in elk potlood, door gebruik te maken van de beste pigmenten en duurzaam hout. Het doel van Bruynzeel is om de wereld iedere dag een beetje kleurrijker te maken.

Kleurpotloden voor iedereen

Bruynzeel produceert potloden voor iedereen. De kleurcollecties van de fabrikant zijn zowel voor kinderen beschikbaar als voor volwassenen. En het bedrijf gaat met de tijd mee: tegenwoordig bestaat er een Bruynzeel App om kleine kinderen te leren tekenen. Zo kunnen kinderen tekenlessen volgen of mini-games maken.

Women in Sales detacheert voor Bruynzeel

In oktober 2016 is Bruynzeel-Sakura gefuseerd met Royal Talens. Women in Sales werd ingezet om deze fusie te bewerkstelligen. We detacheerden vrouwelijke professionals, zoals marketing managers en account managers, maar stonden de huidige managers van de salesafdeling ook bij op het gebied van salessupport. Zo droegen wij ons steentje bij aan de integratie van zowel de huidige als de nieuwe werknemers.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw salesafdeling of support bij het stroomlijnen van uw huidige salesafdeling? Lees meer over onze diensten Sales Detachering en Sales Strategy of neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.