Blue Billywig

Women in Sales & Blue Billywig

Blue Billywig is een platvorm met ontelbare mogelijkheden voor professionals. Het platform richt zich vooral op het beheren, publiceren en analyseren van video’s. Blue Billywig is een erg innovatief bedrijf dat professionals de kans biedt om aan de slag te gaan met diensten als interactie, personalisatie, 360 graden video’s, en ook in- & outstream advertentieformaten. Daarnaast geven zij strategisch advies op het gebied van videomarketing.

Blue Billywig is opgericht in 2006, het platform streeft er naar om online video veel makkelijker en leuker te maken. In 2011 is de interactieve module toegevoegd. Blue Billywig heeft een internationaal klanten portfolio, ze weten zelf nog niet helemaal zeker of dit aan hun ongekende interactieve mogelijkheden ligt of aan hun leuke naam.

Women in Sales werft en selecteert voor Blue Billywig

Blue Billywig was op zoek naar een gedreven accountmanager op een zeer korte termijn. Voor deze zoekopdracht schakelde ze de hulp van Women in Sales in. Wij hadden direct een kandidaat op het oog die qua persoonlijkheid perfect bij Blue Billywig zou passen en zij beschikte ook over de juiste kwaliteiten. We hebben haar voorgesteld en beide partijen waren laaiend enthousiast. Onze kandidaat was per direct beschikbaar, hierdoor konden we tijdens dit proces snel schakelen, iedereen blij!

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Op zoek naar (tijdelijke) bezetting van uw managementfuncties? Schakel Women in Sales in voor uw Sales Detachering. Lees meer over deze dienst of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, passend bij uw organisatie.