BLG

Women in Sales & BLG Wonen

BLG Wonen helpt mensen een passende hypotheek te vinden. Het platform adviseert en informeert over zaken als hypotheken, sparen, verzekeren en beleggen. BLG Wonen is onderdeel van SNS Bank NV. Het platform werkt met een groot netwerk van onafhankelijk adviseurs door het hele land. Een financieel adviseur biedt advies dat verder gaat dan het eenmalig afsluiten van een hypotheek.

Persoonlijke financieel dienstverlener

BLG Wonen gelooft dat het hebben van een woning één van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn is. Daarom streeft BLG Wonen naar een samenleving waarin ieder mens een woning heeft waar hij zich thuis voelt. BLG draagt zijn steentje bij door naar individuele situaties te kijken en per persoon de meest geschikte oplossing te zoeken.

Women in Sales detacheert voor BLG Wonen

BLG Wonen was op zoek naar een vrouwelijke professional die hun team op korte termijn kon komen versterken. Zij kozen voor Women in Sales om de diversiteit op hun afdeling te bewaren. Wij detacheerden in eerste instantie een vrouwelijke professional voor een half jaar. Uiteindelijk was BLG Wonen zo tevreden dat de professional in vaste dienst is gegaan.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet onze vrouwelijke professionals ook voor uw organisatie in als snelle en goede oplossing voor uw diversiteitsprobleem of (tijdelijke) onderbezetting van uw salesafdeling. Lees verder over onze dienst Sales Detachering, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.