Athlon

Women in Sales & Athlon

Athlon is dé marktleider in autoleasing en mobiliteit. Het is haar missie om de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen te leveren voor de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Naast leaseauto’s levert Athlon ook mobiliteitsoplossingen, ongeachte de grootte van een organisatie of de waarde van een wagenpark. Of het nu gaat om reizen met de auto, trein of fiets, Athlon is in staat om de klant, zowel particulier als organisatie, te hierin te faciliteren.

Women in Sales detacheert voor Athlon

Bedrijven die actief zijn binnen de automotive trekken een hoog aantal mannen aan waardoor de diversiteit op salesafdelingen niet altijd in balans is, dit merkte ook Athlon.
Naast het realiseren van een groei in het salesteam lag de focus tijdens dit project ook op het waarborgen van de balans tussen man en vrouw op de afdeling.

Athlon schakelde de diensten van Women in Sales in om dit traject in goede banen te leiden. Middels het aanboren van ons netwerk aan interimmers is het ons gelukt om op succesvolle wijze een vrouwelijke Sales Professional te detacheren voor een jaar.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Meer vrouwen aantrekken voor uw salesafdeling? Schakel Women in Sales in voor de werving en selectie van de beste vrouwelijke salesprofessional. Kijk eens bij onze dienst Sales Werving & Selectie of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw organisatie.