Akamai

Women in Sales & Akamai

Het Amerikaanse bedrijf Akamai is gespecialiseerd in Content Delivery Networkdiensten. Waaronder web-performance, cloud-networking en cloud-security. Het doel van Akamai is het internet snel, veilig en betrouwbaar te maken. Zodat bedrijven hier zorgeloos gebruik van kunnen maken. Door haar jarenlange ervaring is Akamai in staat de beste online ervaringen te realiseren. Ze ondersteunen veranderingen in de manier waarop men werkt, leeft en zichzelf entertaint. Dit doen ze door de ervaringen van consumenten, bedrijven en entertainment te optimaliseren voor ieder apparaat, op iedere locatie.

Akamai en diversiteit

Diversiteit staat bij Akamai hoog in het vaandel. Executives zijn dan ook verantwoordelijk voor het tonen van de progressie die jaarlijks richting de doelstellingen van Akamai gemaakt wordt. Het bedrijf gelooft dan ook sterk dat de alomvattende cultuur die bij Akamai heerst, het bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Women in Sales werft en selecteert voor Akamai

Om het diverse team van het bedrijf aan te vullen, zet Akamai Women in Sales in voor zijn vrouwelijke professionals. Women in Sales werft en selecteert de beste vrouwelijke sales professionals voor verschillende functies binnen het bedrijf, waaronder technical account managers binnendienst. Zo levert Women in Sales een bijdrage aan de doelstellingen van Akamai.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet Women in Sales in om voor uw afdeling de diversiteit te verhogen. Wij werven en selecteren de beste vrouwelijke sales professionals voor iedere functie. Lees meer over onze diensten, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.