Accenture

Women in Sales & Accenture

Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau. Het bureau is marktleider op gebied van zakelijke dienstverlening en biedt een scala aan consultancy in de vakgebieden strategie, digitaal, technologie en operationeel. Accenture ontwikkelt en implementeert technische oplossingen om de productiviteit en efficiëntie van klanten te verhogen. Zo zorgen ze ervoor dat hun klanten goed-presterende organisaties en overheden zijn.

Accenture helpt organisaties het maximale uit hun bedrijf te halen en werkt samen met zijn klant aan het bereiken van hun visie. Maar het bedrijf houdt zich ook bezig met eigen groei, door bijvoorbeeld te investeren in trainingen, acquisitie en opkomende technologieën.

Women in Sales werft, selecteert en detacheert voor Accenture

Accenture is marktleider op eigen gebied en werkt aan zijn groei om dit ook zo te houden. Investering in diversiteit op de werkvloer is één van de belangrijke factoren om die groei nog verder te bevorderen. Accenture zet Women in Sales in om op verschillende niveaus vrouwelijke sales professionals te plaatsen. Zo werven, selecteren en detacheren wij vrouwelijke kandidaten voor consultancy en senior consultancy, maar bijvoorbeeld ook voor managing director niveau. Women in Sales zoekt vrouwelijke professionals voor zowel tijdelijke, als vaste aanstellingen bij Accenture en levert zo een bijdrage aan de diversiteit van Accenture.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Versterk ook uw salesafdeling met de vrouwelijke professionals van Women in Sales. Bekijk voor meer informatie onze diensten, of neem contact met ons op om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie.