5W

Women in Sales & 5W

Het snelgroeiende IT-bedrijf 5W is gespecialiseerd in infrastructuurdiensten. Hun ambitie is om klanten de beste oplossingen en services te bieden om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen met IT. 5W heeft ervaren consultants in dienst die dagelijks in ondernemersinfrastructuren werken. Zij begrijpen hoe belangrijk het is kritieke data goed te managen.

De belangrijkste ingrediënten van 5W zijn: expertise, service, no-nonsense en vertrouwen. 5W is een onafhankelijke organisatie. Het bedrijf beslaat namelijk alle bedrijfstechnologieën, maar streeft daarbij zijn objectiviteit en onpartijdigheid te behouden.

Women in Sales werft, selecteert en adviseert voor 5W

Voordat 5W de expertise van Women in Sales inschakelde, had het bedrijf nog geen salesafdeling. Om meteen met een salesteam te kunnen beginnen waar diversiteit een grote rol in speelde, zette 5W Women in Sales in voor hulp en advies. Women in Sales dacht met 5W mee door te kijken naar de behoeften op het gebied van sales en IT. Met die kennis adviseerden wij het IT-bedrijf over hun salesstrategie en de bijpassende vrouwelijke sales professionals. Women in Sales heeft vervolgens deze sales professionals geworven en geselecteerd voor 5W.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Ook Women in Sales inzetten om mee te denken en te adviseren over uw salesafdeling? Women in Sales denkt graag mee over uw sales strategy of uw werving en selectie. Kijk bij onze diensten voor meer informatie, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.