LOI

Women in Sales & LOI

LOI biedt opleidingen aan in iedere denkbare richting en maakt zo hoogwaardige onderwijs toegankelijk voor iedereen. Het centraal stellen een ieders persoonlijke situatie en behoeften, en het blijven ontwikkelen en vernieuwen, stelt LOI in staat de kwaliteit van hun opleidingen te garanderen.

De diensten van LOI

Naast de mogelijkheid om voor een thuisstudie te kiezen, biedt LOI ook de mogelijkheid om klassikale opleidingen te volgen. Daarnaast maakt LOI het werkgevers mogelijk om hun werknemers een opleiding aan te bieden op MBO, HBO en/of WO niveau.

Women in Sales werft en selecteert voor LOI

Als een van de marktleiders is het voor LOI van belang dat zij inspelen op de groei in zowel vraag als aanbod. Een uitbreiding van het salesteam, met de daarbij de focus op de diversiteit, is daarbij een key factor. LOI zet de diensten van Women in Sales in om ervoor te zorgen dat er vrouwelijke professionals worden toegevoegd aan het team om de kwaliteit van hun diensten te bewaken en verder uit te breiden middels werving en selectie.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Zet Women in Sales ook in voor extra ondersteuning van uw salesteam. Lees meer over onze diensten Sales Detachering en Sales Werving & Selectie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies voor uw organisatie.