DevelopHER Academy

Klantresultaten verbeteren en de diversiteit op de werkvloer bevorderen zijn onze belangrijkste doelen. Women in Sales streeft naar het werken met de beste vrouwelijke sales professionals. De persoonlijke ontwikkeling van onze talenten staat daarom hoog in het vaandel.

Om dit te realiseren, heeft Women in Sales haar eigen DevelopHER Academy opgericht. Met de Academy leiden wij op effectieve wijze talenten op. We geven hen extra handvatten, zodat de sales doelstellingen van onze klanten behaald worden. Dit noemen wij ‘ontwikkelen naar essentie’.

Goede opleiding blijft de belangrijkste motor achter volwaardige arbeidsparticipatie –
Sonia Sjollema, Anneke van Doorne en Hieke de Zeeuw

Voor wie is de DevelopHER Academy?

De DevelopHER Academy is voor iedereen met affiniteit voor het sales vak en een goede dosis ambitie. We hebben verschillende programma’s die naadloos aansluiten op de leerdoelen van young professionals. Wij kijken welke opleiding het beste bij het opleidingsniveau en ervaring past. Talent is het begin, professionaliteit is de uitkomst.

Wat u van ons opleidingsprogramma kan verwachten:

 • Bruikbare kennis:

  Wij leiden onze talenten op met alle relevante sales kennis en direct toepasbare vaardigheden die essentieel zijn voor u de sales professional. Onze talenten leren zichzelf onderscheiden en krijgen een push voor de rest van hun loopbaan. Specifiek zal middels de training gezorgd worden dat alle vakinhoudelijke kennis op orde is.

 • Performance:

  Vooruitgang meet u door doelen te stellen. Samen met u stellen we ambitieuze doelen op, die door middel van assessments en rapportages getoetst worden.

 • Actieve training en coaching:

  Elke twee weken verzorgt Women in Sales een volledige trainingsdag. Daarnaast zijn er coaches ‘on the job’ en houden we de voortgang nauwlettend in de gaten.

 • Lange looptijd:

  Gedurende 6 tot 12 maanden blijven de professionals bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met de ontwikkeling en het behalen van resultaten.

 • Leren omgaan met targets:

  Naast persoonlijke leerdoelen stellen we targets op. Aan het einde van het jaar moet iedere professional een concreet target hebben gehaald. Dit zijn bijvoorbeeld omzet- of Return-on-Investment doelstellingen maar ook soft KPI’s.

Maak uw salesafdeling nóg sterker

Wilt u het talent binnen uw organisatie of salesafdeling verbeteren? Women in Sales leidt tevens sales professionals binnen organisaties op met een passend traject, afhankelijk van opleiding en ervaring. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.