Ontwikkel uw kracht als sales professional

Heeft u talent of wilt u uw verkoopcapaciteiten nog verder ontwikkelen?

Schrijf u dan in voor de DevelopHER Academy door u video sales pitch naar ons te sturen waarom u in aanmerking komt voor de DevelopHER Academy. Wij kijken welk traject op grond van opleiding en ervaring het beste bij u past.

Klantresultaten verbeteren en de diversiteit op de werkvloer bevorderen zijn onze belangrijkste doelen. Women in Sales streeft naar het werken met de beste vrouwelijke sales professionals. De persoonlijke ontwikkeling van onze talenten staat daarom hoog in het vaandel.

Om dit te realiseren, heeft Women in Sales haar eigen DevelopHER Academy opgericht. Met de Academy leiden wij op effectieve wijze talenten op. We geven hen extra handvatten, zodat de sales doelstellingen van onze klanten behaald worden. Dit noemen wij ‘ontwikkelen naar essentie’.

Goede opleiding blijft de belangrijkste motor achter volwaardige arbeidsparticipatie –
Sonia Sjollema, Anneke van Doorne en Hieke de Zeeuw

Voor wie is de DevelopHER Academy?

De DevelopHER Academy is voor iedereen met affiniteit voor het sales vak en een goede dosis ambitie. We hebben verschillende programma’s die naadloos aansluiten op de leerdoelen van young professionals. Wij kijken welke opleiding het beste bij uw opleidingsniveau en ervaring past. Talent is het begin, professionaliteit is de uitkomst.

Wat u van ons opleidingsprogramma kan verwachten:

 • Bruikbare kennis:

Wij leiden onze talenten op met alle relevante sales kennis en direct toepasbare vaardigheden die essentieel zijn voor u als sales professional. U leert uzelf onderscheiden en krijgt een push voor de rest van uw loopbaan. Specifiek zal middels de training gezorgd worden dat uw vakinhoudelijkheid op orde is.

 • Performance:

  Vooruitgang meet u door doelen te stellen. Samen met u stellen we ambitieuze doelen op, die door middel van assessments behaald worden.

 • Actieve training en coaching:

  Elke twee weken verzorgt Women in Sales een volledige trainingsdag. Daarnaast zijn er coaches ‘on the job’ en houden we uw voortgang nauwlettend in de gaten.

 • Lange looptijd:

  Gedurende 6 tot 12 maanden blijft u bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met uw ontwikkeling en het behalen van resultaten.

 • Leren omgaan met targets:

  Naast persoonlijke leerdoelen stellen we targets op. Aan het einde van het jaar moet iedere deelnemer een concreet target hebben gehaald. Dit zijn bijvoorbeeld omzet- of Return-on-Investment doelstellingen van de klant waar u voor gaat werken.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om deel te nemen aan de DevelopHER Academy vragen wij u een video sales pitch op te nemen en naar ons te versturen. Vertel kort en bondig wie je bent en waarom jij jezelf wilt ontwikkelen in de sales.

Hieronder kunt u de video uploaden maar ook direct opnemen en naar ons verzenden.

Na de eerste selectie ronde nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek en een assessment. Hier bekijken wij wat uw wensen en verwachtingen zijn en of deze matchen met die van onze opdrachtgever.

Dus wie kan je beter voorstellen dan jijzelf!

[vidrack align=”center”]

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.