Ontwikkel jouw kracht als sales professional

Meer diversiteit op de werkvloer en de sales resultaten van onze opdrachtgevers verbeteren, dit zijn de belangrijkste doelen van Women in Sales. Wij streven ernaar te werken met de beste vrouwelijke sales professionals. De persoonlijke ontwikkeling van onze talenten staat bij ons daarom hoog in het vaandel.

Om dit te realiseren heeft Women in Sales haar eigen DevelopHER Academy opgericht. Met de Academy leiden wij onze talenten op een effectieve en duurzame wijze op. We geven hen extra handvatten, zodat de sales doelstellingen van onze klanten behaald worden. Dit noemen wij ‘ontwikkelen naar essentie’.

Heb jij talent of wil je jouw verkoopcapaciteiten nog verder ontwikkelen?

Schrijf je dan nu in voor de DevelopHER Academy! Dit doe je door een video sales pitch naar ons toe te sturen. Vertel ons hierin waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor de DevelopHER Academy. Wij kijken vervolgens welk traject op grond van opleiding en ervaring het beste bij jou past.

Goede opleiding blijft de belangrijkste motor achter volwaardige arbeidsparticipatie –
Sonia Sjollema, Anneke van Doorne en Hieke de Zeeuw

Voor wie is de DevelopHER Academy?

De DevelopHER Academy is voor iedereen met affiniteit voor het sales vak en een goede dosis ambitie. We hebben verschillende programma’s die naadloos aansluiten op de leerdoelen van young professionals. Wij kijken welke opleiding het beste bij jouw opleidingsniveau en ervaring past. Talent is het begin, professionaliteit is de uitkomst.

Wat je van ons opleidingsprogramma kunt verwachten:

 • Bruikbare kennis:

Wij leiden onze talenten op met alle relevante sales kennis en direct toepasbare vaardigheden die essentieel zijn voor jou als sales professional. Je leert jezelf te onderscheiden en krijgt een push voor de rest van jouw loopbaan. Specifiek zal middels de training gezorgd worden dat jouw vakinhoudelijkheid op orde is.

 • Performance:

  Vooruitgang meet je door doelen te stellen. Samen met jou stellen we ambitieuze doelen op, die door middel van assessments behaald worden.

 • Actieve training en coaching:

  Elke twee weken verzorgt Women in Sales een volledige trainingsdag. Daarnaast zijn er coaches ‘on the job’ en houden we jouw voortgang nauwlettend in de gaten.

 • Lange looptijd:

  Gedurende 6 tot 12 maanden blijft je bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met uw ontwikkeling en het behalen van resultaten.

 • Leren omgaan met targets:

  Naast persoonlijke leerdoelen stellen we targets op. Aan het einde van het jaar moet iedere deelnemer een concreet target hebben gehaald. Dit zijn bijvoorbeeld omzet- of Return-on-Investment doelstellingen van de opdrachtgever waarvoor je gaat werken.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om deel te nemen aan de DevelopHER Academy vragen wij je een video sales pitch op te nemen en naar ons toe te sturen. Vertel kort en bondig wie je bent en waarom jij jezelf wilt ontwikkelen in sales.

Hieronder kun je de video uploaden maar ook direct opnemen en naar ons verzenden.

Na de eerste selectie ronde nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en een assessment. Hier bekijken ook wij wat jouw wensen en verwachtingen zijn en of deze matchen met die van onze opdrachtgevers.

Dus wie kan je beter voorstellen dan jijzelf!

Neem de video op

Upload zelf een video

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.