Talent is het begin, professionaliteit de toekomst

Meer diversiteit op de werkvloer en de sales resultaten van onze opdrachtgevers verbeteren, dit zijn de belangrijkste doelen van Women in Sales. Wij streven ernaar te werken met de beste vrouwelijke sales professionals.

Om dit te realiseren heeft Women in Sales haar eigen DevelopHER Academy opgericht. De DevelopHER Academy bereidt sales professionals voor op een carrière binnen het snel veranderende sales vak, vanuit de principes van het Nieuwe Sales.

Meer diversiteit in uw bedrijf?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste sales trainingen niet beklijven. Na een trainingsdag gaat iedereen vol goede moed aan de slag, maar na een week valt men weer terug in het oude patroon. De DevelopHER Academy is speciaal ingericht op het realiseren van gedragsverandering. We leren de kandidaten geen sales trucjes aan, maar leren hen om te verkopen uit hun eigen kracht en authenticiteit.

Het gehele traject wordt afgelegd in nauw overleg met de opdrachtgever. De eerste maand van het programma wordt besteed aan sales kennis, softskills en persoonlijke ontwikkeling. Na de eerste maand treedt de kandidaat bij u in dienst op basis van detachering voor 11 maanden. Gedurende deze 11 maanden worden iedere 6 weken de ontwikkelingsdoelstellingen bepaald.

Met de DevelopHER Academy wordt u als bedrijf voorzien van volledig opgeleid personeel; sales talenten die op de hoogte zijn van de Nieuwe Sales principes en actuele markt- en vakkennis.

Als een vrouw besluit te veranderen, verandert alles om haar heen –
Eufrosina Cruz

Voor wie is de DevelopHER Academy?

De DevelopHER Academy is voor iedereen met affiniteit voor het sales vak en een goede dosis ambitie. We hebben verschillende programma’s die naadloos aansluiten op de leerdoelen van young professionals.

Wat je van ons opleidingsprogramma kunt verwachten:

 • Bruikbare kennis:

Wij leiden onze talenten op met alle relevante sales kennis en direct toepasbare vaardigheden die essentieel zijn voor jou als sales professional. Je leert jezelf te onderscheiden en krijgt een push voor de rest van jouw loopbaan. Specifiek zal middels de training gezorgd worden dat jouw vakinhoudelijkheid op orde is.

 • Performance:

Vooruitgang meet je door doelen te stellen. Samen met jou stellen we ambitieuze doelen op, die door middel van assessments behaald worden.

 • Intensieve begeleiding en training:

Gedurende het programma krijg je intensieve begeleiding en training op het gebeid van sales, softskills en persoonlijke ontwikkeling. Deze begeleiding en training bestaat onder andere uit E-coaching, telefonische coaching, 1-op-1 gesprekken en inspiratie workshops.

 • Lange looptijd:

  Gedurende 12 maanden blijft je bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met uw ontwikkeling en het behalen van resultaten.

 • Leren omgaan met targets:

  Naast persoonlijke leerdoelen stellen we targets op. Aan het einde van het jaar moet iedere deelnemer een concreet target hebben gehaald. Dit zijn bijvoorbeeld omzet- of Return-on-Investment doelstellingen van de opdrachtgever waarvoor je gaat werken.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om deel te nemen aan de DevelopHER Academy vragen wij je een video sales pitch op te nemen en naar ons toe te sturen. Vertel kort en bondig wie je bent en waarom jij jezelf wilt ontwikkelen in sales.

Hieronder kun je de video uploaden maar ook direct opnemen en naar ons verzenden.

Na de eerste selectie ronde nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek en een assessment. Hier bekijken ook wij wat jouw wensen en verwachtingen zijn en of deze matchen met die van onze opdrachtgevers.

Dus wie kan je beter voorstellen dan jijzelf!

Neem de video op

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Upload zelf een video

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Max. file size: 16 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacatures & nieuws ontvangen?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste vacatures en het laatste nieuws? Laat uw gegevens bij ons achter.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij nemen graag met u door wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.